Klart med fortsatt certifiering av Husbilslandets verkstad

Klart med fortsatt certifiering av Husbilslandets verkstad

Efter en extern inspektion som gjordes under veckan är det nu klart att Husbilslandets verkstad fortsatt kan titulera sig som ”Certifierad verkstad”. Certifieringen är en kvalitetsstämpel på att hela anläggningen uppfyller högt ställda krav på bland annat kvalitet, miljö och säkerhet.  

Certifierad Verkstad är en standard framtagen av Sveriges fordonsverkstäders Förening (SFVF) och Husvagnsbranschens Riksförbund (HRF). Standarden ställer krav på bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd samt medarbetares kompetensutveckling. Ett ytterligare krav är att man följer lagar och föreskrifter som krävs inom motorbranschen.

- Certifieringen ställer en mängd krav på både verkstaden och försäljningen. Det här är ett ständigt arbete som pågår i hela verksamheten så att vi följer de lagar och föreskrifter som åligger oss som både återförsäljare och verkstad för att jobba för en långsiktigt hållbar verksamhet med både nöjda medarbetare och kunder, säger vd Eva-Klara Blomberg Högväg.

Höga krav

Husbilslandets verkstad certifierades redan 2020, men årligen görs en inspektion för att kontrollera att verksamheten fortsätter att hålla den höga standard som krävs för certifieringen.  

- Vi har alltid ställt höga krav på vår verksamhet och det känns alltid lika rolig när vi får ett bevis på att det hårda jobb vi lägger ner lönar sig. Certifieringen är också en trygghet utåt mot våra kunder. Att de kan lita på att vi levererar kvalitet i alla led, säger verkstadschef Niklas Olsson.

 

Eva-Klara Blomberg Högväg skakar hand med Ulf Palm som utfört inspektionen och godkänt certifieringen.
Eva-Klara Blomberg Högväg skakar hand med Ulf Palm som utfört inspektionen och godkänt certifieringen.

Öppettider

Försäljning

Måndag-torsdag 9-18
Fredag 9-16
Lördag & söndag 11-15

Verkstad/kundmottagning

Måndag-torsdag 7-16
Fredag 7-14
Lördag & söndag STÄNGT
Telefontider verkstad Mån-tor 9-15
Fre 9-14
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85