Välkommen till vår nya webbsida!

Vi vill att du ska känna värmländsk glädje i allt vi gör. Nu är det webbens tur. Vi har en ny design och några nya funktioner som ska underlätta för dig som kund.

I en värld som blir alltmer digital vill vi att du som kund väljer hur du vill möta oss. Du är varmt välkommen att besöka oss, ringa oss eller surfa runt på vår webbsida för att leta efter det du söker. Vi kan även visa fordonen digitalt för dig som har det behovet. För oss är det viktigt att det är du som väljer!

Första steget för flera av våra kunder är att först kika på webben för att sedan komma till oss och gå in i några av de fordon de hittar som är intressanta. Det är en del att tänka på när man köper husbil eller husvagn. Det är ju ändå ett litet fritidshus på hjul som ska vara semesterbostaden och då är det viktigt att det är ett fordon som går att använda på det sätt man ska använda det till. Hur vill vi ha bäddarna? Hur stort garage behöver vi? När kommer vi använda fordonet?

Bevakningsverktyg

Finns inte det du söker på webben har vi ett nytt verktyg du kan ta hjälp av när du ska hitta ditt nya rullande semesterhem. Det är ett bevakningsverktyg där du kan lägga in kriterier över vad du letar efter och sedan skickas automatiskt förslag på det som passar just dig. Klicka gärna här för att testa!

Nytt är även att du kan göra en förfrågan om verkstadstid och reservdelar på webben. Det ska vara enkelt att komma i kontakt med oss och att besöka oss på det sätt som passar dig bäst!

Välkommen till Husbilslandet – Värmländsk frihet!

Se fler inlägg

Vi utökar med lackverkstad

Nyheter

Husbilslandet har expanderat och tagit över Autolacken i Kristinehamn. Det innebär att vi kompletterar verksamheten med ett ben som…
Läs mer