Om oss

Vi på Husbilslandet strävar efter att skapa en bättre fritidsupplevelse för den svenska camparen. Vår mission är att ge dig som kund en helhet genom din husbils- eller husvagnsresa.

Vi finns här!

Vi vill att du ska uppleva frihet att ta ditt fordon vart du vill för den upplevelse som passar just dig! Campinglivet, vandring, skidåkning, solresor söderut, fricampa eller varför inte ha fordonet för att ta en tripp till storstaden? 

Vi har både försäljning av husbilar och husvagnar med Knaus-Tabbertgruppens samtliga märken – Knaus, Weinsberg, Ci, RollerTeam, Tabbert, T@B, och Morelo. Vi har även en av Sveriges största verkstäder i branschen. För oss startar den gemensamma resan med dig som kund när du köpt ditt fordon av oss. Vi finns där! 

Goa värmlänningar 

Det är svårt att beskriva ett företags kultur med ord. Vi ger det en chans ändå! Här hos oss är vi flera olika personligheter med olika kunskaper som jobbar som en stor familj.

Vi är beroende av varandra och varje kollega för att ge dig den bästa kundupplevelsen! Varje del är lika viktig. Varje person är lika viktig. Vi vill att du ska uppleva trygghet och värmländsk glädje när du besöker oss.  

Vad gör oss till rätt val?

Med vår långa erfarenhet och engagerade medarbetare kan du känna trygghet hela vägen!

30+

år i branschen

4,5

i betyg hos Google

450+

sålda fordon per år

Våra kunder är husbilsfamiljen 

Vi strävar efter att både vi som jobbar här och du som kund ska ha känslan av att ingå i en familj. Vi kallar det Husbilsfamiljen. Under året bjuder vi in våra kunder till olika kundevenemang som ger dig möjlighet att träffa andra kunder i Husbilsfamiljen. Eftersom kundträffarna är återkommande är det flera kunder som ses några gånger per år.  

Det är precis så vi vill att Husbilslandet ska vara – en mötesplats för oss som älskar friheten på hjul! Under våra evenemang vill vi lova att ni får nya vänner, kanske för livet! I Husbilsfamiljen hjälper vi varandra och kommer med tips och råd längs vägen. Vi delar naturligtvis också med oss av våra bästa semesterupplevelser!

Läs mer

Våra värdeord

Det som vägleder oss är våra värdeord och den ambition vi har att leva värdeorden. Vi vill att det är så vi upplevs varje gång du har kontakt med oss, i vardagliga beslut, i vårt strategiarbete och i hur vi är med varandra. 

Värmländsk glädje – Tillsammans – Flexibilitet

Vår trygghetsgaranti

Husbilslandet har levererat fritidsfordon sedan 1988 och ända sedan starten har högsta prioritet varit att ha nöjda kunder! Hos oss kan du känna dig trygg med ditt köp och vi vill påstå att vår omfattande trygghetsgaranti är unik för branschen!

Läs vidare om vår verksamhet

Vi utökar med lackverkstad

Nyheter

Husbilslandet har expanderat och tagit över Autolacken i Kristinehamn. Det innebär att vi kompletterar verksamheten med ett ben som…
Läs mer

Se vad våra kunder säger om oss