Om oss

Om oss

År 1988 startades Husbilslandet på Bäckhems gård av företagets grundare Ingvar Pettersson. Ingvar hade en framtidstro och en vision om att ta plats på en marknad som vid den tidpunkten endast hade ett fåtal aktörer i landet. Det som började i en liten skala med några husbilar i en lada på en leråker, har växt till att bli en av landets största återförsäljare av husbilar. Under många år drevs verksamheten av sonen Nils-Olof Pettersson tillsammans med Niklas Olsson och Jonas Pettersson, men för en tid sedan valde Nils-Olof att helt lämna över ägarskapet till de övriga delägarna.   

Husbilslandet har de senaste åren expanderat kraftigt och gjort stora investeringar inom både verkstad och försäljningsdel. 2011 invigdes vår fina utställningshall där vi i varm och behaglig miljö visar ett 20-tal nya husbilar från våra märken Knaus, CI, Weinsberg och Morelo. På gården finns också ett stort antal fräscha begagnade husbilar och totalt har vi närmare hundra husbilar i lager.

2017 stod vår nybyggda serviceverkstad klar. I den toppmoderna Fiat-auktoriserade verkstaden på 2500 kvadratmeter utför vi service, underhåll och reparationer.

I dag har företaget över 30 anställda och säljer årligen upp emot 500 fordon. Vi har omsorgsfullt valt ut de kvalitetsmärken som vi är auktoriserade återförsäljare för. Vi är också stolta över att vara marknadsledande i Norden för Knaus.

Vår affärsidé:

”Genom ett personligt och professionellt bemötande hjälper Husbilslandet människor att förverkliga sina husbils- och husvagnsdrömmar.

Med ett stort kunnande levererar Husbilslandet en positiv totalupplevelse. Allt från första kontakt, genom affär och leverans till verkstadstjänster och support. 

Hela verksamheten bygger på nöjda kunder genom närhet, förtroende, problemlösning och flexibilitet”

Öppettider

Försäljning

Måndag-torsdag 9-18
Fredag 9-16
Lördag & söndag 11-15

Verkstad/kundmottagning

Måndag-torsdag 7-16
Fredag 7-14
Lördag & söndag STÄNGT
Telefontider verkstad Mån-tor 9-15
Fre 9-14
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85