Om oss

Om oss

År 1988 startades Husbilslandet på Bäckhems gård av företagets grundare Ingvar Pettersson. Ingvar hade en framtidstro och en vision om att ta plats på en marknad som vid den tidpunkten endast hade ett fåtal aktörer i landet. Det som började i en liten skala med några husbilar i en lada på en leråker, har växt till att bli en av landets största återförsäljare av husbilar. Sedan några år tillbaka driver Ingvars son Nils-Olof Pettersson firman tillsammans med Niklas Olsson och Jonas Pettersson. 

Husbilslandet har de senaste åren expanderat kraftigt och gjort stora investeringar inom både verkstad och försäljningsdel. 2011 invigdes vår fina utställningshall där vi i varm och behaglig miljö visar ett 20-tal nya husbilar från våra märken Knaus, CI, Weinsberg och Morelo. På gården finns också ett stort antal fräscha begagnade husbilar och totalt har vi närmare hundra husbilar i lager.

2017 stod vår nybyggda serviceverkstad klar. I den toppmoderna verkstaden på 2500 kvadratmeter utför vi service, underhåll och reparationer.

I dag har företaget närmare 30 anställda och säljer årligen upp emot 500 fordon. Vi har omsorgsfullt valt ut de fyra kvalitetsmärken som vi är auktoriserade återförsäljare för. Vi är också stolta över att vara marknadsledande i Norden för Knaus.

Butik & Försäljning

Måndag - torsdag 08 - 18
Fredag 08 - 16
Lördag & söndag 11 - 15

Verkstad

Måndag - fredag 07 - 16
Telefontid 09 - 15

Lunch

Butik & verkstad 12 - 12.30
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85