Husbilslandets trygghetsgaranti

När du köper husbil eller husvagn hos oss på Husbilslandet får du ta del av Husbilslandets unika trygghetsgaranti.

Hos oss gör du ett tryggt köp

Alltsedan Husbilslandets grundare Ingvar Pettersson startade husbilsförsäljning 1988 har vårt största fokus varit att vårda våra kunder och hålla en hög servicenivåVi vill leverera kvalitet och trygghet hela vägen!

Nedan kan du läsa mer om vad som ingår i vårt trygghetskoncept – som vi stolt men ändå ödmjukt vill påstå är helt unikt i branschen!

Allt detta ingår i Husbilslandets trygghetsgaranti

Nybilsgaranti

Vid köp av ny husbil ingår alltid en 24 månaders nybilsgaranti. Hos oss erbjuder vi dessutom en kostnadsfri förlängning av garantin i ytterligare tre år, i samarbete med Fragus. Du får därmed totalt 5 års nybilsgaranti vid köp av nytt fordon. Garantin följer självklart med fordonet vid ev försäljning inom garantitiden. För mer information, se separata villkor.

Begagnatförsäkring

Vid köp av en begagnad husbil bjuder vi på en 12 månaders begagnatförsäkring i samarbete med Fragus. Försäkringen (Go Safe Motorhome Premium) ingår på alla begagnade husbilar som är upp till tolv år gamla, eller har gått max 15 000 mil. (Om fordonet under löptiden för garantin passerar en ålder av 12 år eller 15 000 mil, kommer garantin under resterande tid att övergå till GoSafe Motorhome Plus och gäller tills bilen fyller 15 år). Garantin täcker de flesta kostsamma reparationer, utan att du behöver betala någon självrisk. Vid godkänt skadeärende åtgärdas skadan av auktoriserad verkstad, så nära dig som möjligt. För mer information, se separata villkor.

Varudeklaration

Alla våra begagnade husbilar och husvagnar varudeklareras innan de går ut till försäljning. Det innebär att vi prickar av drygt hundra punkter, enligt ett formulär framtaget av HRF (Husbils- och Husvagnsbranschens Riksförbund). Vi provkör och kontrollerar funktionen av bland annat motor, elektronik, värme, gasol, däck, kyl/frys och extrautrustning. I varudeklarationen finns även information om besiktning, utförd service samt fukt- och gasoltester.

Om vi noterar fel på fordonet som bör åtgärdas, utförs det av vår verkstad. Varudeklarationen är ett tydligt dokument över husbilens/husvagnens skick och en trygghet för dig som kund.

Visning av fordon

När ni kommer för att hämta er nya husbil eller husvagn får ni en grundläggande visning/genomgång av alla funktioner för att ni ska känna er trygga med ert nya fordon. Ni får också en personlig kontakt med vår leveransansvarige som ni självklart är välkomna att ringa om det dyker upp nya frågor efter att ni lämnat oss.

Kika gärna på videon nedan, där David berättar hur en visning går till!

Genomgång innan leverans

Vi gör alltid en sista funktionskontroll av alla våra fordon innan de levereras ut till kund. Då går vi igenom en lista med närmare 80 punkter där vi kontrollerar funktionen av allt från motor och elektronik till vatten, värme, gasol och tekniska hjälpmedel såsom backkamera och navigationssystem. Innan leverans städas husbilen/husvagnen invändigt och tvättas utvändigt så att ni kan åka härifrån med en ren och fin husbil eller husvagn.

 

Extra förmåner

När du köper husbil eller husvagn hos oss ingår alltid en rad extra förmåner.

Försäkring

Hos oss ingår alltid en månads gratis prova på-försäkring genom Länsförsäkringar vid köp av nytt eller begagnat fordon. Försäkringen har du sedan möjlighet att förlänga.

Bränsle & gasol

Nya husbilar levereras med 30 liter bränsle och begagnade med 15 liter. Vid nybilsköp och köp utan inbyte ser vi också till att du har en fylld gasolflaska i husbilen/husvagnen. Då är du redo och kan påbörja ditt semesteräventyr direkt när du lämnar Husbilslandet!

Rabatt på tillbehör

I samband med att du hämtar ut din nya husbil eller husvagn ger vi dig 15% rabatt i vår tillbehörsbutik. (Gäller ej beställningsvaror.)

Heltäckande eftermarknad

Det är efter att du lämnat oss med ditt nya fordon som det stora äventyret börjar! Men vi finns självklart med och stöttar längs vägen. Husbilslandet erbjuder en helhetslösning där vi kan hjälpa er med service och reparationer. Vår kundmottagning tar även hand om ärenden som rör garantier och försäkringsskador.

Certifierad serviceverkstad

Husbilslandet har en av Sveriges modernaste serviceverkstäder för husbilar och husvagnar. Den är certifierad genom Svenska Fordonsbranschen och Husvagnsbranschens Riksförbund (HRF). Det är ett intyg på att verkstaden når upp till de högt ställda krav som ställs på bland annat kvalitet, miljö och säkerhet. Verkstaden är även auktoriserade genom Fiat, vilket också är en kvalitetsstämpel på hög kvalitet genom bland annat utbildad personal och att vi jobbar med originaldelar.

Råd och stöd

Vi har mer än 30 års erfarenhet av fritidsfordon och kompetensen bland våra medarbetare är hög. Oavsett var i landet ni befinner er finns vi inte längre än ett telefonsamtal bort om ni behöver råd och hjälp längs vägen. Större delen av året håller vi öppet hela 7 dagar i veckan!

Familjär gemenskap

När du köper din husbil eller husvagn hos Husbilslandet blir du en del av Husbilsfamiljen och erbjuds att gå med i vår kundklubb. Vi bjuder ofta in våra kunder på trevliga kundträffar, mässor och event. Hos oss är stämningen familjär och vi vill vara en mötesplats för likasinnade där ni får möjlighet att utbyta erfarenheter med varandra och få nya vänner för livet!

Läs mer

Vill du veta mer om vår trygghetsgaranti?

Vi finns alltid på plats för dina frågor.

Se vad våra kunder säger om oss