Finansiering av husbil

Vi vill att du ska uppleva nya platser och få härliga minnen med dig på resorna utan att behöva oroa dig för det ekonomiska.

Vägen till en trygg husbilsaffär  

Köpet av din husbil är en viktig investering eftersom det är ditt rullande fritidshus. Du ska uppleva nya platser och få härliga minnen med dig från resorna. Vi vill att du ska känna dig trygg genom köpet av fordonet och slippa fundera över hur du ska lösa det ekonomiska.  

Vi har valt att jobba med två finansbolag som funnits länge på marknaden och borgar för en långsiktig trygghet. Husbilslandet hjälper dig gärna att ansöka om lån hos någon av våra två samarbetspartners.   

Vi finns här för en dialog och om du har frågor kring finansiering så får du gärna höra av dig till oss. Vi finns inte längre än ett samtal bort!

NORDEA

Med Nordeas Bil- och Fritidskredit kan du som köper fritidsfordon låna 100.000 kronor eller mer med säkerhet i ditt fordon. Det spelar ingen roll om du köper nytt eller begagnat, så länge du köper via en professionell handlare/leverantör. Ansök gärna om kreditlöfte i förväg så är finansieringen redan klar när du hittar ditt nya fordon.

WASA KREDIT 

Wasa Kredit erbjuder finansiering av ditt husbilsköp. Vid köp via återförsäljare kan du låna upp till 80% av husbilens värde och resterande del kan du antingen betala kontant eller genom att byta in din gamla husbil. Husbilen fungerar som säkerhet för lånet och ansökan görs direkt via oss.