Husbilar

Hos oss finns ett brett utbud av fina begagnade husbilar och nyheter från några av marknadens ledande varumärken. Vi hjälper gärna till att hitta den perfekta husbilen för just dig!

Vi hjälper dig att hitta rätt

Hos oss gör du en trygg affär

Husbilsguiden

När du ska köpa en husbil finns det några saker som är viktiga att ta reda på. Läs gärna vår guide för tips och råd kring hur du ska tänka vid köp av husbil.

Du som kört husbil innan har säkert koll på vad du vill att den nya husbilen ska ha och vad du kommer välja bort. Men för dig som är förstagångsköpare kan det vara svårt att veta vilka val man ska göra. I husbilsguiden har vi samlat de viktigaste frågorna du bör ta ställning till.

Varumärken

ci logo
knaus logo
morelo logo
roller team logo
weinsberg logo

Bygg din egen husbil

Nu kan du bygga din helt unika husbil från Knaus eller Weinsberg! Ta hjälp av vår konfigurator för att skapa just din drömhusbil!

I konfiguratorn kan du utgå från en av våra populära modeller och sedan göra en uppsjö av olika val av allt från inredningsdetaljer till motor, vikt och extrautrustning.

Vår trygghetsgaranti

Husbilslandet har levererat fritidsfordon sedan 1988 och ända sedan starten har högsta prioritet varit att ha nöjda kunder! Hos oss kan du känna dig trygg med ditt köp och vi vill påstå att vår omfattande trygghetsgaranti är unik för branschen!

Vi köper din husbil

Hos oss kan du sälja din husbil eller husvagn tryggt och enkelt. Vi kan även hjälpa till med förmedling. Lämna så utförlig information som möjligt om ditt fordon så återkommer vi med ett prisförslag. Bifoga gärna bilder.

Vi hjälper er med finansieringen!

Vi vill att du ska uppleva nya platser och få härliga minnen med dig på resorna utan att behöva oroa dig för det ekonomiska. Därför har vi valt att jobba med två finansbolag som funnits länge på marknaden och borgar för en långsiktig trygghet. Husbilslandet hjälper dig gärna att ansöka om lån hos någon av våra två samarbetspartners Wasa kredit eller Nordea finance.

Vanliga frågor och svar

Oavsett om du är en riktig husbilsentusiast, går i husbilstankar eller precis köpt din första husbil så kan frågor uppstå längs vägen. Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi brukar få.

Husbilar för alla behov

På Husbilslandet erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa husbilar från några av de mest ansedda varumärkena på marknaden, inklusive Knaus, Weinsberg, Ci, Rollerteam och Morelo. Med vår värmländska trygghet och fokus på kvalitet kan du vara säker på att hitta din drömhusbil hos oss.

Knaus och Weinsberg är välkända för sina innovativa och välbyggda husbilar som kombinerar stil med funktionalitet. Med deras breda utbud av modeller finns det något för alla typer av äventyr, från familjesemestrar till ensamstående utflykter.

Ci är ett annat pålitligt varumärke som erbjuder husbilar av högsta kvalitet, designade för att ge komfort och säkerhet under långa resor. Deras noggrant utformade interiörer och pålitliga prestanda gör dem därför till ett populärt val bland husbilsentusiaster.

Rollerteam är känt för sina prisvärda alternativ som inte kompromissar med kvaliteten. Deras husbilar är perfekta för de som söker en pålitlig och bekväm resa utan att spräcka budgeten.

För den ultimata lyxupplevelsen är Morelo det perfekta valet. Deras exklusiva husbilar erbjuder överlägsen komfort och design, perfekt för de som vill resa i stil.

Oavsett vilket varumärke du väljer kan du vara säker på att du får en husbil av högsta kvalitet när du handlar på Husbilslandet. Vår värmländska trygghet och höga kundnöjdhet gör oss till det självklara valet för alla dina husbilsbehov. Kontakta oss idag för att hitta din perfekta husbil och påbörja ditt nästa äventyr!

Läs mer

Är du redo att bo där du vill?

Vi hjälper dig gärna!

Se vad våra kunder säger om oss