översikt verkstad

Verkstad

Hos oss finns en av Sveriges modernaste serviceverkstäder och vi kan hjälpa dig allt från service och reparationer av bodel och chassi till byten av vindrutor, däck och AC-fyllning.

Vad behöver du hjälp med?

Auktoriserad verkstad

Hos Husbilslandet finns en av Sveriges modernaste serviceverkstäder och vi är auktoriserade genom både Fiat och HRF, Husvagns- och husbilsbranschens Riksförbund. Det är en kvalitetsstämpel som innebär att vi når upp till högt ställda krav på kvalitet, miljö och reservdelar.

I verkstaden kan vi utföra allt från service och reparationer av bodel och chassi till byten av vindrutor, däck och AC-fyllning. Vi monterar även tillbehör såsom solceller, litiumbatterier och cykelställ. Anläggningen har kapacitet för upp emot cirka 20 husbilar åt gången och vår kundtjänst finns tillhands för dig som vill ställa frågor eller boka verkstadstid.

Offert och tidsbokning:

Du når vår kundtjänst på 0550-293 85 eller fyll i vårt bokningsformulär.

Kundmottagning & butik

I anslutning till vår verkstad finns vår kundmottagning som gärna hjälper dig att boka verkstadsjobb eller hitta rätt reservdelar och tillbehör till din husbil eller husvagn.

Husbilslandets kundmottagning och butik hittar du i anslutning till verkstaden. Här finns en mindre butik med tillbehör som gör campinglivet enklare och roligare. Vi har också ett välfyllt lager med reservdelar för att snabbt kunna hjälpa dig som kund om problem uppstår eller om något går sönder. Välkommen att besöka oss!

Rekond

När du hämtar hem din nya husbil eller husvagn ska den kännas fräsch och hemtrevlig. Det ser våra rekondmedarbetare till!

I samband med att verkstaden byggdes ut för ett par år sedan byggde vi även en ny rekondavdelning. Här jobbar våra rekondare med att tvätta och städa våra inbytesfordon innan de ska ut på visning. De ser även till att din nya husbil eller husvagn är fin och nystädad innan du ger dig ut på ditt första semesteräventyr!

Boka vinterförvaring!

Har du ont om plats för att förvara din husbil eller husvagn under vintern? Vi erbjuder vinterförvaring med elanslutning, skadedjursbekämpning och regelbunden tillsyn.  

Vi finns med dig – hela resan!

Hos oss på Husbilslandet kan du få hjälp med det mesta som gäller din husbil eller husvagn. Vi finns med dig längs hela husbilsresan och vi är aldrig längre än ett samtal bort om du behöver hjälp.

Hos Husbilslandet finns en av Sveriges modernaste serviceverkstäder och vi är auktoriserade genom både Fiat och HRF, Husvagnsbranschens Riksförbund. Det innebär att vi når upp till högt ställda krav på bland annat kvalitet, miljö och säkerhet.

I Husbilslandets verkstad kan du få hjälp med bland annat service, reparationer, försäkringsärenden, garantier, däck och vindrutor, montering av extrautrustning samt reservdelar. Kontakta vår kundmottagning så hjälper våra medarbetare till att lämna offert eller svara på dina frågor!

Läs mer