Husvagnar

Hos oss finns ett brett utbud av fina begagnade husvagnar och nyheter från våra kvalitetsmärken Knaus och Weinsberg. Våra säljare hjälper dig gärna att hitta rätt modell för dina behov!

Vi hjälper dig att hitta rätt

Den rätta husvagnen för dina behov

Husvagnsguiden

När du ska köpa en husvagn finns det några saker som är viktiga att ta reda på. Framför allt om du är förstagångsköpare. Men lugn – våra säljare finns tillhands för att guida dig rätt!

Det finns en del frågor som kan vara bra att fundera på i förväg för att vi ska kunna vägleda dig på bästa sätt. Viktiga frågor att ställa sig är bland annat vilken budget du har och vad du tänker använda husvagnen till. Läs gärna vår husvagnsguide där vi har sammanfattat några av de viktigaste delarna att tänka på.

Varumärken

knaus logo
weinsberg logo
tabbert logo
tab logo

Vår trygghetsgaranti

Husbilslandet har levererat fritidsfordon sedan 1988 och ända sedan starten har högsta prioritet varit att ha nöjda kunder! Hos oss kan du känna dig trygg med ditt köp och vi vill påstå att vår omfattande trygghetsgaranti är unik för branschen!

Vi köper din husvagn

Hos oss kan du sälja din husbil eller husvagn tryggt och enkelt. Vi kan även hjälpa till med förmedling. Lämna så utförlig information som möjligt om ditt fordon så återkommer vi med ett prisförslag. Bifoga gärna bilder.

Vi hjälper er med finansieringen!

Vi vill att du ska uppleva nya platser och få härliga minnen med dig på resorna utan att behöva oroa dig för det ekonomiska. Därför har vi valt att jobba med två finansbolag som funnits länge på marknaden och borgar för en långsiktig trygghet. Husbilslandet hjälper dig gärna att ansöka om lån hos någon av våra två samarbetspartners Wasa kredit eller Nordea finance.

Hitta tillbehören hos oss

Söker du tillbehör eller reservdelar till din husvagn? I vårt lager har vi ett brett utbud av de vanligaste tillbehören för att du snabbt ska kunna få hjälp. Prata med vår kundmottagning så hjälper vi till att hitta det du söker!

Bygg din egen husvagn

Nu kan du bygga din helt unika husvagn från Knaus eller Weinsberg! Ta hjälp av vår konfigurator för att skapa just din drömhusvagn!

I konfiguratorn kan du utgå från någon av våra populära modeller och sedan göra en uppsjö av olika val av allt från inredningsdetaljer till motor, vikt och extrautrustning.

Husvagnar för alla behov

På Husbilslandet erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa husvagnar från de tyska kvalitetsmärkena Knaus och Weinsberg. Med vår värmländska trygghet och stora fokus på kvalitet hjälper vi dig att hitta din drömhusvagn.

Knaus och Weinsberg är välkända för sina innovativa och välbyggda husvagnar som kombinerar stil med funktionalitet. Med deras breda utbud av modeller finns det något för alla typer av äventyr, från familjesemestrar till  utflykter för det äventyrslystna paret.

Hos oss finns både helt nya husvagnar samt ett brett utbud av fina begagnade husvagnar.

Oavsett vilket varumärke du väljer kan du vara säker på att du får en husbil av högsta kvalitet när du handlar på Husbilslandet.  Hos oss ska du känna värmländsk trygghet och vi gör vårt bästa för att du ska bli nöjd. Kontakta oss redan idag för att hitta din perfekta husvagn och påbörja ditt nästa äventyr!

Läs mer

Vill du också uppleva värmländsk frihet?

Vi hjälper dig gärna!