Marknadsledande på Knaus husbilar

Husbilslandet har tagit emot ett ärofyllt diplom för att vi är marknadsledande i Sverige på Knaus husbilar. Så har det sett ut de senaste 20 åren och vi är stolta och glada över att vara återförsäljare för ett av Europas största kvalitetsmärken inom fritidsbranschen!

Återförsäljare sedan 1995

Husbilslandet startade 1988 och vi har sålt tyska Knaus sedan 1995 i samarbete med vår importör, Bergholm försäljning. Knaus är ett varumärke som står för kvalitet, ny design, innovation och frihet. Knaus Husbilar är det självklara valet för dig som letar efter ett husbilsprogram med stor bredd. Här finns allt från små smidiga plåtisar, till stora exklusiva helintegrerade modeller som erbjuder det lilla extra!

– Vi är glada och ödmjuka inför det faktum att vi är och har varit störst på Knaus i under så lång tid. Vi vill tacka alla som valt att köpa husbil hos oss genom åren och inte minst alla våra trogna kunder som återkommer gång på gång, säger försäljningschef Jonas Pettersson.

Se fler inlägg

Vi utökar med lackverkstad

Nyheter

Husbilslandet har expanderat och tagit över Autolacken i Kristinehamn. Det innebär att vi kompletterar verksamheten med ett ben som…
Läs mer