Husbilsmässa i Bohuslän!

Helgen den 20–21 april är det dags för den andra upplagan av Bohusläns Husvagns- & Husbilsmässa på Hafsten Resort & Camping i Uddevalla. Husbilslandet kommer att finnas på plats för att visa upp premiumhusbilar från Morelo.

Nytt från Morelo

Bohusläns Husvagns- och husbilsmässa anordnades för första gången våren 2023 vid Hafsten Resort. Redan första året blev det ett riktigt lyckat evenemang med många besökare. Även i år kommer Husbilslandet att finnas på plats när mässan äger rum den 20-21 april. Vi kommer att visa nyheter från Morelo, vårt mest exklusiva varumärke som står för hög kvalitet, innovativa tekniska lösningar, modern design och lyxig interiör! Välkomna att kika förbi hos oss och ta en kopp kaffe med någon av våra säljare.

Fritt inträde

Mässan kommer att ha fritt inträde och på plats finns även flera utställare som visar tillbehör för campinglivet. Mässan har följande öppettider:

Lördag 20/4: kl 10-16

Söndag 21/4: kl 10-15

Vi ses vid Hafsten resort!

Dela inlägget

Se fler inlägg

Vi utökar med lackverkstad

Nyheter

Husbilslandet har expanderat och tagit över Autolacken i Kristinehamn. Det innebär att vi kompletterar verksamheten med ett ben som…
Läs mer