Vi utökar med lackverkstad

Husbilslandet har expanderat och tagit över Autolacken i Kristinehamn. Det innebär att vi kompletterar verksamheten med ett ben som vi tidigare saknat och att vi kan erbjuda dig som kund en helhetsservice där vi kan utföra de allra flesta jobben i egen regi.  

Nära samarbete

Husbilslandet har sedan många år tillbaka haft ett nära samarbete med Autolacken i Kristinehamn, som drivits av Hazze Eriksson i cirka 20 års tid. När han bestämde sig för att trappa ner fick vi frågan om det fanns intresse att ta över verksamheten.

– Vi har haft ett så nära och bra samarbete så det kändes naturligt att fråga Husbilslandet först, berättar Hazze.

Övertagandet skedde sista april och lackeringsverkstaden som vi valt att kalla Husbilslandet lackering AB kommer att drivas som ett dotterbolag till Husbilslandet AB.

Fritidsfordon

– Vi kommer att inrikta verksamheten mot fritidsfordon, främst husbilar och husvagnar, säger Eva-Klara Blomberg Högväg.

Hazze har mer än 40 års erfarenhet av lackering och vi hyr in hans kompetens till dess att vi själva har den på plats. Jobben kommer att utföras av Hazze tillsammans med de två duktiga lackerarna Adnan Osmanovic och Mohammed Amini.

– Vi har fått många frågor om just lackeringsjobb, så det känns jättebra att vi nu kan erbjuda de tjänsterna också, säger Jonas Pettersson.   

Lackeringsverkstaden ligger på Riggatan 1 i Kristinehamn och bokningar kommer att göras via vårt växelnummer 0550-293 85 eller verkstad@husbilslandet.com.

Dela inlägget

Se fler inlägg

Vi utökar med lackverkstad

Nyheter

Husbilslandet har expanderat och tagit över Autolacken i Kristinehamn. Det innebär att vi kompletterar verksamheten med ett ben som…
Läs mer