Lediga jobb

Lediga jobb

Husbil/husvagnsreparatör med inriktning bodel

Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta med reparationer av husvagnar och bodel på husbilar. Det innefattar allt från diverse inredningsjobb till snickeri, VA, el (230 V och 12 V) samt enklare motorservice.  

Vi söker dig: Som är noggrann, serviceinriktad och flexibel. Du är en problemlösare och allmänt händig. Vi vill också att du ska vara en lagspelare. Tidigare erfarenhet från husvagns- och husbilsbranschen är meriterande, men inget krav. B-körkort är ett krav och det är en fördel om du även har behörighet att köra tyngre fordon. Branschen domineras av män och vi strävar efter att jämna ut könsfördelningen. Vi ser därför gärna kvinnliga sökanden till tjänsten. 

Om Husbilslandet: Husbilslandet ligger cirka 15 km söder om Kristinehamn och är en av landets största aktörer inom husbilsförsäljning. Företaget startades 1988 och säljer årligen upp emot 500 husbilar. Sedan 2019 är vi även återförsäljare av husvagnar. Vi är drygt 30 anställda varav 17 arbetar inom verkstad/rekond.2017 invigdes vår toppmoderna serviceverkstad med plats för 15 husbilar. Här kan vi utföra allt från service och reparationer av chassi och bodel till byten av däck och vindrutor samt AC-fyllning. Nyligen blev vi auktoriserade som Fiat-verkstad, vilket innebär att vi utökar servicenivån ytterligare. 

Ansökan skickas till: 

niklas@husbilslandet.com, senast den 19 juni. 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

För frågor om tjänsten, kontakta: 

Verkstadschef Niklas Olsson Tel: 0550-293 79 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
ÖPPETTIDER

FÖRSÄLJNING

Måndag - torsdag 8-18
Fredag 8-16
Lördag-söndag 11-15

VERKSTAD/KUNDMOTTAGNING

Måndag-torsdag 7-17
Fredag 7-16
Lördag-söndag STÄNGT

Telefontider verkstad

Måndag-fredag 9-15

Lunchstängt verkstad/kundmottagning

Måndag-onsdag & fredag 12-12.30
Torsdag 12-12.40
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85