Integritetspolicy

Vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Därför tycker vi att det är viktigt att informera om hur vi hanterar dina personuppgifter.  

 

Vad är GDPR? 

 GDPR/Dataskyddsförordningen är en EU-förordning som ersätter personuppgiftslagen (PUL). Syftet är att skydda fysiska personers grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till personuppgifter. 

Husbilslandet värnar om att skydda din integritet och säkerhet när det kommer till personlig information. Vår integritetspolicy beskriver vad vi samlar in för information, hur vi hanterar och skyddar den för ditt bästa. Allt sker med största försiktighet och vi följer de lagar och förordningar som stipuleras i GDPR's allmänna föreskrifter. Du kan vara helt trygg med att all information som du lämnar kommer att hanteras enligt vår integritetspolicy. 

 

Personuppgifter 

·     Personuppgifter kan vara ditt namn, adress, personnummer eller bilder på dig. 

·     Dina personuppgifter hanteras inom Husbilslandet för att du ska kunna få rätt service. 

·     Du kan begära ut ett registerutdrag för att få veta vilka personuppgifter vi har om dig. 

·     Husbilslandet utgår från dataskyddslagstiftningen när vi hanterar dina personuppgifter. 

·     Du har alltid rätt ångra ditt samtycke till att vi använder dina personuppgifter, även om du har samtyckt till det tidigare och du kan begära rättelse av uppgifterna i det fall något inte stämmer. 

·     Dina personuppgifter kan lämnas ut om vi måste göra det enligt lag. 

 

Hur används dina personuppgifter? 

Vi samlar in dina personuppgifter när vi exempelvis skriver en offert, ett köpeavtal eller bokar upp en verkstadstjänst med dig. Uppgifterna behövs både för att kunna fullgöra våra åtaganden enligt ett avtal och även för att ha möjlighet att hantera olika serviceärenden. 

 Utöver de uppgifter du själv lämnar till oss behöver vi ibland samla in uppgifter från tredje part såsom Bilvision, finansbolag, och försäkringsbolag för att kunna fullfölja ett avtal eller ett serviceärende.  

 

Marknadsinformation 

 Från tid till annan kan vi komma att kontakta dig för undersökningar eller för att ge dig information om våra olika tjänster. Det kan också vara erbjudande om att prenumerera på ett nyhetsbrev eller ladda ner uppgraderingar av våra tjänster.  

 Du kan alltid säga ifrån om du inte vill ha sådana erbjudanden eller informationsutskick. Naturligtvis kan du även begära att få reda på vilken information vi har om dig. Vill du inte finnas med i någon eller endast i viss information kontaktar du oss om det. Det gör du enklast genom att maila oss via info@husbilslandet.com. 

 

Tjänster och appar 

 När du använder våra system på mobil, platta eller dator samlar vi in information om hur du använder tjänsten. Vi gör det för att kunna utveckla och förbättra våra tjänster och i vissa fall för att det lagligen krävs av oss. 

 Information som vi samlar in är kopplat till vilken tjänst du använder och kan vara typ av webb-läsare, kontaktuppgifter, IP-adresser, SITHS-id, personnummer, annan relevant information för systemets funktionalitet. 

 

Cookies

Från våra webbsidor där det inte är möjligt att logga in eller komma åt våra system samlar vi in information om vad som verkar intressera dig. Vi gör det för att kunna utveckla webbsidan och de tjänster du läser om och skapa en ännu bättre upplevelse för dig. 

 Vi använder oss i vissa fall av s.k. cookies som gör det möjligt för din webbläsare att spara en del information på din dator för att underlätta hanteringen av våra webbsidor och tjänster nästa gång du besöker dem.  

Husbilslandet använder sig av såväl sessionscookies som varaktiga cookies på vår webbplats. Båda typerna av cookies behövs huvudsakligen för våra tjänsters funktionalitet, för att hjälpa oss att förbättra vår leverans av produkter och tjänster, ge dig extra funktionalitet eller för att hjälpa oss att rikta relevanta och anpassade annonser till dig. Husbilslandet använder sig vidare av tredjepartscookies från Google Analytics i syfte att förbättra din upplevelse av besöket.

Om du via våra webbsidor eller tjänster länkas vidare till webbsidor som vi inte kontrollerar eller ansvarar för gäller deras policy och inte vår. 

 Ändra dina cookie-inställningar

Du kan enkelt avstå ifrån att låta Husbilslandets webbplats lagra cookies i din dator genom att göra en inställning i din webbläsare, inklusive att blockera cookies eller radera de cookies som finns lagrade på datorn. Vänligen notera att om du väljer att inte tillåta cookies kan vissa funktionaliteter på våra webbplatser upphöra att fungera säkert och korrekt och vissa tjänster kan inte tillhandahållas. Hur du raderar eller ändrar inställningarna för cookies anges i instruktionerna till din webbläsare eller i den hjälpfunktion som normalt finns att tillgå i webbläsaren.

Personuppgiftsbiträden  

Vi har olika leverantörer som hjälper oss med sådant som exempelvis betallösningar, verkstadstjänster och IT-tjänster som inte kan utföras på plats. Dessa leverantörer är då personuppgiftsbiträden. I vissa frågor behöver vi hjälp externt för att utföra en tjänst för dig som kund och då behöver vi ibland dela informationen till ett personuppgiftsbiträde. 

 

Personuppgiftsansvarig 

Husbilslandet AB, organisationsnummer 556449-6387 ansvarar för att personuppgifterna samlas in på rätt sätt.  

 

Kontaktuppgifter 

 Naturligtvis kan du även begära att få reda på vilken information vi har om dig. Vill du inte finnas med i någon eller endast i viss information kontaktar du oss om det. Det gör du enklast genom att maila oss via info@husbilslandet.com

 

Öppettider

Försäljning

Måndag-torsdag 9-18
Fredag 9-16
Lördag & söndag 11-15

Verkstad/kundmottagning

Måndag-torsdag 7-16
Fredag 7-14
Lördag & söndag STÄNGT
Telefontider verkstad Mån-tor 9-15
Fre 9-14
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85