Weinsberg CaraCompact 600 MEG Pepper Edition

Bygg din Weinsberg

Weinsberg

Simple | Clever | Smart

Anpassa enligt dina önskemål

Nu kan du få din Weinsberg precis som du vill i vår konfigurator. Spara din konfiguration och ta med den till oss vid ditt besök.

Om Weinsberg

Att vakna varje morgon med möjligheten att forma dagens äventyr precis som du vill, det är frihet i ordets sanna mening. Med enkla och smarta husbilar från Weinsberg kan du uppleva den känslan. Du kommer att överraskas av den höga nivån av modernitet och finess som erbjuds till attraktiva priser. Välplacerade rumsavdelare och generösa förvaringsutrymmen på strategiska platser gör husbilslivet behagligt och avslappnande, precis som semestern ska vara! Med genomtänkt formgivning har den här tillverkaren sett till att erbjuda husbilar för alla behov, oavsett hur du semestrar och hur många som ska med. Weinsberg finns som campingbil, helintegrerad och alkov.

Weinsbergs husbilar är tillverkade med omsorg för att kunna klara otaliga semestrar. Vad man strävar efter är en trogen följeslagare för dig som älskar att resa och upptäcka nya platser. Varje modell är resultatet av flera års dedikerat arbete för att göra funktionerna smidigare och optimera planeringen av boytan. De senaste teknologiska lösningarna passar den moderna husbilsägaren, med alla bekvämligheter för att påminna om ett rullande hotellrum. Skillnaden är att du bestämmer helt själv var hotellet står ikväll!

Ta chansen och köp en husbil från Weinsberg, för ett flexibelt, troget och familjevänligt transportmedel och semesterboende. Klicka runt bland modellerna och ta en titt på vad vi har på lagret just nu!