Knaus Live I

Bygg din Knaus

Knaus

Den nya generationen husbilar

Anpassa enligt dina önskemål

Nu kan du få din Knaus precis som du vill i vår konfigurator. Spara din konfiguration och ta med den till oss vid ditt besök.

Om Knaus

Funktion och design är viktigast för Knaus när de skapar sina husbilar. Varje liten detalj ska gå smidigt och ge intryck av lyx, för att kombinera komfort med friheten av att kunna flytta runt under semestern. För oss återförsäljare som vill erbjuda våra kunder ett brett husbilsprogram är Knaus en självklar del av sortimentet. Tillverkaren har lagt in alla tänkbara variationer i sin husbilsserie, från Campingbilen Box Star till den största helintegrerade Sun I. Knaus husbilar borgar för kvalitet, design, innovation och frihet. Naturligtvis uppfylls alla förväntningar om vikt, stabilitet, arbetsinsats och formgivning även i inredningarna.

Det finns med andra ord ett stort antal skäl att vi har valt att ta in Knaus. Inte minst gillar vi den strömlinjeformade designen som minskar bensinåtgången, för mer prisvärda och miljövänliga semestrar. Under alla år vi har arbetat med husbilar har vi sett det mesta, och vi kan med handen på hjärtat säga att när det gäller lång livslängd, tidlös design och pålitlig konstruktion är Knaus verkligen ett namn att räkna med.

Med sofistikerad design och fantastisk prestanda är en av Knaus husbilar ett köp du kommer tacka dig själv för. Hitta husbilen för just ditt sätt att semestra här nedan! Ta även en titt på vad vi har på lager just nu.