CI Magis Integral 95

CI

Nu ännu bättre

Om CI

Vad vi gillar med husbilar från CI är framförallt deras kombination av erfarenhet, personlig touch och att fordonen enkelt kan underhållas för lång livslängd. Caravans International tillverkas i Italien och tillhör den franska koncernen Trigano Group. Fabrikerna finns i Toscana och produkterna präglas av italiensk hantverksanda med avancerad teknologi och modern design som främsta kännetecken.

Det väletablerade märket har varit en pionjär inom nyskapande lösningar för att göra husbilar tillgängliga på en bred marknad. De här tekniskt avancerade maskinerna står sig väl i konkurrensen med jämförbara märken. Inte minst designen av interiören går steget längre för att göra dig bekväm. CI har utformat ett unikt sätt att strukturera slitstarka väggar, tak och golv i sina husbilar. På så vis garanteras optimalt skydd mot elementen och ett härligt inomhusklimat.

Köp en av CI:s husbilar och få kvalitet och tillförlitlighet utöver det vanliga! Den höga nivån på säkerhet och stabilitet innebär ett fordon som står pall för både tidens tand och väderomslag. Självklart följs internationell standard och CI genomför kontroller för kvalitet och säkerhet under varje tillverkningssteg. Hitta din favorit bland de olika modellerna nedan och kika här för att se vad vi har på lager just nu!