Nya husvagnar

Hos oss på Husbilslandet kan du köpa ny husvagn till bra pris. Här finns ett brett utbud av modeller för alla behov. Vi har allt från små modeller för paret som söker lugnet på tu man hand till rymliga husvagnar för barnfamiljen. Välj mellan de kvalitetsmedvetna och pålitliga märkena Knaus, Weinsberg och T@b, vilka vi är auktoriserade återförsäljare för.

I processen att köpa husvagn kan det vara mycket att fundera över och många val att överväga, men hos oss kan du känna dig med ditt köp! Vi hjälper dig gärna att hitta den rätta husvagnen för just dina behov!

Sommaren 2020 (tom 31 augusti) kan du också ta del av ett fantastiskt erbjudande: Vi bjuder på förtältet vi köp av ny demovagn av 2020 års modell.     

Har du några frågor angående någon modell är du välkommen att besöka oss på Bäckhems gård, där du kan ta del av det senaste utbudet av våra nya husvagnar till salu. Husbilslandet ligger i Bäckhammar, cirka 15 km söder om Kristinehamn. Om du vill komma i kontakt med en säljare når du oss via telefon 0550-293 85 eller via e-post info@husbilslandet.com.