Verkstad

Verkstad


Hos Husbilslandet finns en av Sveriges modernaste serviceverkstäder som också är auktoriserad enligt HRF, Husvagnsbranschens Riksförbund. Här kan vi utföra allt från service och reparationer av bodel och chassi till byten av vindrutor, däck och AC-fyllning. Anläggningen har kapacitet för upp emot cirka 20 husbilar åt gången och vår kundtjänst finns tillhands för dig som vill ställa frågor eller boka verkstadstid. 

Dela upp din betalning

I samarbete med Wasa Kredit kan erbjuder vi dig ett smart sätt att dela upp din betalning. Istället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad. Prata med oss så berättar vi mer!

Här kan du läsa mer om delbetalning

Du når kundtjänsten på telefonnummer 0550-293 85 och det går också bra att göra en bokningsförfrågan i formuläret nedan. 


Välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst om du har några frågor. Du når oss på tel 0550-293 85 eller via formuläret nedan.
Välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst om du har några frågor. Du når oss på tel 0550-293 85 eller via formuläret nedan.

Bokningsförfrågan

Vi hjälper dig med service och reparation på din husbil eller husvagn. Beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt så återkommer vi till dig inom kort via e-post eller telefon.

Öppettider

FÖRSÄLJNING

Måndag-torsdag 8-18
Fredag 8-16
Lördag & söndag 11-15

Verkstad/butik/reservdelar

Måndag-torsdag 7-16
Fredag 7-14
Lördag & söndag STÄNGT

Verkstadens telefontider

Måndag-torsdag 9-15
Fredag 9-14
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85