Husbilslandets trygghetsgaranti

Husbilslandets trygghetsgaranti

Hos oss gör du ett tryggt köp av husbil eller husvagn!

Ända sedan Husbilslandets grundare Ingvar Pettersson startade husbilsförsäljning 1988 har vårt största fokus varit att vårda våra kunder och hålla en hög servicenivå. Vi vill leverera kvalitet och trygghet hela vägen!

Nu har vi tagit det ytterligare ett steg och lanserat ett helt nytt koncept - Husbilslandets trygghetsgaranti!


Allt detta ingår i Husbilslandets trygghetsgaranti:

Nybilsgaranti

På alla våra nya husbilar/husvagnar ingår en 24 månaders nybilsgaranti. Se separata villkor. Nytt för i år är också att vi i samarbete med Fragus kan erbjuda upp till 5 års nybilsgaranti för endast 19.900 kr. 

12 månaders begagnatförsäkring

Vid köp av en begagnad husbil eller husvagn bjuder vi på en 12 månaders begagnatförsäkring i samarbete med Fragus. Försäkringen ingår på alla begagnade husbilar och husvagnar som är upp till tolv år gamla. Garantin täcker de flesta riktigt kostsamma reparationerna, utan att du behöver betala någon självrisk. Vid godkänt skadeärende åtgärdas skadan av auktoriserad verkstad, så nära dig som möjligt.   För mer information: se separata villkor.

Varudeklarerade fordon

Alla våra begagnade husbilar och husvagnar varudeklareras innan de går ut till försäljning. Det innebär att vi prickar av drygt hundra punkter, enligt ett formulär framtaget av HRF (Husvagnsbranschens Riksförbund). Vi provkör och kontrollerar funktionen av bland annat motor, elektronik, värme, gasol, däck, kyl/frys och extrautrustning. I varudeklarationen finns även information om besiktning, utförd service samt fukt- och gasoltester. 


Om vi noterar fel på fordonet går det vidare till verkstad. Givetvis är vi helt transparenta med resultatet och du som kund får ta del av varudeklarationen innan köp. Varudeklarationen är ett tydligt dokument över husbilens/husvagnens skick och en trygghet för er kunder som slipper tråkiga överraskningar vid leverans.

Vi gör en varudeklaration på alla våra inbytesfordon innan de går ut till försäljning. I varudeklarationen redovisas drygt hundra punkter där du kan ta del av fordonets skick.
Vi gör en varudeklaration på alla våra inbytesfordon innan de går ut till försäljning. I varudeklarationen redovisas drygt hundra punkter där du kan ta del av fordonets skick.

Trygghet vid leverans

Vi gör en noggrann funktionskontroll av alla våra fordon innan de levereras ut till kund. I funktionskontrollen går vi igenom en lista med närmare 80 punkter där vi kontrollerar funktionen av allt från motor och elektronik till vatten, värme, gasol och tekniska hjälpmedel såsom backkamera och navigationssystem. Innan leverans städas husbilen/husvagnen noggrant invändigt och tvättas utvändigt så att ni kan åka härifrån med en ren och fin husbil eller husvagn.


Visning av fordonet

När ni kommer för att hämta er nya husbil eller husvagn får ni en noggrann visning/genomgång av alla funktioner för att ni ska känna er trygga med ert nya fordon. Ni får också en personlig kontakt med vår leveransansvarige som ni självklart är välkomna att ringa om det dyker upp nya frågor efter att ni lämnat oss.

Innan ni åker hem med er nya husbil eller husvagn får ni en noggrann genomgång av fordonets funktioner.
Innan ni åker hem med er nya husbil eller husvagn får ni en noggrann genomgång av fordonets funktioner.

Extra förmåner   

Hos oss ingår alltid en månads gratis prova på-försäkring genom Länsförsäkringar vid köp av nytt eller begagnat fordon.


Nya husbilar levereras med 30 liter bränsle och begagnade med 15 liter så att ni är redo och kan börja ert semesteräventyr direkt när ni lämnar Husbilslandet.  

 

Heltäckande eftermarknad

Husbilslandet erbjuder en helhetslösning där vi kan hjälpa er med alla service- och verkstadsjobb här på plats. I verkstaden tar vi även emot rekondjobb i vår nybyggda tvätthall samt tar hand om ärenden som rör garantier och försäkringsskador. 


Certifierad serviceverkstad

Husbilslandet har en av Sveriges modernaste serviceverkstäder för husbilar och husvagnar. Den är certifierad genom Sveriges fordonsverkstäders förening (SFVF) och Husvagnsbranschens Riksförbund (HRF). Det är ett intyg på att verkstaden når upp till de högt ställda krav som ställs på bland annat kvalitet, miljö och säkerhet. Verkstaden är även auktoriserade genom Fiat, vilket också är en kvalitetsstämpel på hög kvalitet genom bland annat utbildad personal och att vi jobbar med originaldelar.

Certifieringarna av verkstaden intygar att vi upprätthåller en hög kvalitet på allt från service till reservdelar.
Certifieringarna av verkstaden intygar att vi upprätthåller en hög kvalitet på allt från service till reservdelar.


Råd och stöd

Vi har mer än 30 års erfarenhet av fritidsfordon och kompetensen bland våra medarbetare är hög. Oavsett var i landet ni befinner er finns vi inte längre än ett telefonsamtal bort om ni behöver råd och hjälp längs vägen. Större delen av året håller vi öppet hela 7 dagar i veckan!

Finansiering

Husbilslandet hjälper gärna dig som ska köpa husbil att ansöka om lån hos någon av våra samarbetspartners. Vi arbetar främst med Nordea finans och Wasa Kredit. Välkommen att prata med våra säljare om du vill ha ett personligt finansieringsupplägg.

Familjär gemenskap

När du köper din husbil eller husvagn hos Husbilslandet blir du en del av #husbilsfamiljen och erbjuds att gå med i vår kundklubb. Vi bjuder ofta in våra kunder på trevliga kundträffar, mässor och event. Hos oss är stämningen familjär och vi vill vara en mötesplats för likasinnade där ni får möjlighet att utbyta erfarenheter med varandra och få nya vänner för livet!

När du köper husbil eller husvagn hos oss blir du en del av den stora husbilsfamiljen och blir inbjuden till flera trevliga kundträffar och event under året.
När du köper husbil eller husvagn hos oss blir du en del av den stora husbilsfamiljen och blir inbjuden till flera trevliga kundträffar och event under året.

Öppettider

Försäljning

Måndag-torsdag 9-18
Fredag 9-16
Lördag & söndag 11-15

Verkstad/kundmottagning

Måndag-torsdag 7-16
Fredag 7-14
Lördag & söndag STÄNGT
Telefontider verkstad Mån-tor 9-15
Fre 9-14
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85