Invändig rekondare

Då en av våra medarbetare valt att gå vidare till nya utmaningar så söker vi en ny kollega till vårt rekondteam. Rekondavdelningen är en mycket viktig länk i Husbilslandets verksamhet och hos oss får du arbeta i en modern miljö i vår helt nybyggd tvätthall.

Vi söker dig: Som är noggrann, pålitlig, lyhörd, gillar att jobba i ett högt tempo, samt har en känsla för service. B-körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter: Invändig rekond av husbilar samt husvagnar. Det omfattar allt från tvätt och städ av fordonens interiörer till putsning av vindrutor och rengöring av textilier. Vid behov kan du även få hjälpa till med utvändig tvättning/polering.

Omfattning: Heltid, tills vidare med sex månaders provanställning.

Ansökan: Skickas till jobb@husbilslandet.com

Ansök senast 28 februari. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För frågor, kontakta:

Zandra Åslund, teamledare rekondavdelningen. Tel: 0550-77 21 05

Invändig rekondare

Om Husbilslandet:

Husbilslandet ligger cirka 15 km söder om Kristinehamn och är en av landets största aktörer inom försäljning av fritidsfordon. Verksamheten startade 1988 med försäljning av husbilar och sedan några år tillbaka säljs även husvagnar. Årligen säljs upp emot 500 fritidsfordon.

Här finns även en Fiat-auktoriserad husbilsverkstad, som nyligen byggdes ut och bland annat kompletterades med en helt ny tvätthall. Husbilslandet har drygt 30 medarbetare, varav ett 20-tal arbetar inom verkstad/rekond.


Ordinarie öppettider

FÖRSÄLJNING

Måndag-torsdag 8-18
Fredag 8-16
Lördag & söndag 11-15

Verkstad/butik/reservdelar

Måndag-torsdag 7-17
Fredag 7-16
Lördag & söndag STÄNGT

Verkstadens telefontider

Måndag-fredag 9-15
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85