Husbilslandets logotype har uppdaterats

Värmländsk kvalitet och trygghet – i en uppdaterad profil

Husbilslandet har fått en ny grafisk profil med en uppdatering av logga samt färg- och formspråk.

 Förändringen har gjorts med stor varsamhet för att behålla Husbilslandets identitet och värna om det starka varumärket som står för kvalitet, trygghet och helhet.

Husbilslandets ursprungliga logotype skapades utifrån grundaren Ingvar Petterssons stora intresse för motorsport. Under 80-talet var han ofta med barnen och tittade på roadracing och inspirationen till Husbilslandets logga fick han från det framgångsrika teamet Rothmans Honda.

Jordnära nyanser

Färgerna i loggan är starkt förknippade med Husbilslandet och därför valde vi att behålla dem, fast i varmare och mer jordnära nyanser. Vi har också lagt till ett par komplementfärger och gemensamt för dem alla är att de ligger nära den värmländska naturen med nyanserna jord, sjö, strand och skog. Det stämmer också bra överens med den livsstil som våra kunder har med stort intresse för camping, natur och friluftsliv.

Husbilslandets logotype har uppdaterats

Symboliserar frihet

En viktig del i arbetet med loggan har även varit att bevara den fågel som funnits med i Husbilslandets logga sedan starten. Fågeln symboliserar frihet, vilket vi också förstärker med en ny tagline: ”Frihet att bo där du vill”.  

-  Det är precis den känslan vi vill förmedla och hoppas att kunderna ska känna när de åker härifrån med sin nya husbil eller husvagn!

Den grafiska profilen har tagits fram i samarbete med Emma Andreasson på Kreativa Kontoret i Kristinehamn. I nästa steg kommer Husbilslandet att uppdatera webbplatsen där vi lägger stor vikt vid att sidan ska vara tydlig och lättnavigerad för besökarna.

Husbilslandets logotype har uppdaterats

 

Semestertider

Under veckorna 28-31 är vi färre på plats på grund av semester. Vi ber er därför att ha överseende med att väntetiderna kan vara lite längre än vanligt.

Ordinarie öppettider

FÖRSÄLJNING

Måndag-torsdag 8-18
Fredag 8-16
Lördag & söndag 11-15

Verkstad/butik/reservdelar

Måndag-torsdag 7-17
Fredag 7-16
Lördag & söndag STÄNGT

Verkstadens telefontider

Måndag-fredag 9-15
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85