TÄVLA OM HUSBILSVECKA & ELCYKEL!

ÅTERUPPLEV HUSBILSLANDET LIVE!

Missade du vårt LIVE-event tillsammans med Björn A Ling? Här finns hela sändningen att se! Och det bästa av allt är att du fortfarande kan vara med och tävla om fantastiskt fina priser. Se sändningen och svara på frågorna för att ha chansen att vinna en hopfällbar elcykel eller en hel vecka i hyrhusbil i samarbete med rentandtravel.se.

Midsommarstängt

Torsdagen den 24 juni stänger Husbilslandet (försäljning och verkstad) kl 16. Sedan håller vi stängt hela midsommarhelgen. Vi önskar er en trevlig midsommar och välkomnar er åter på måndag den 28 juni!

Ordinarie öppettider

FÖRSÄLJNING

Måndag-torsdag 8-18
Fredag 8-16
Lördag & söndag 11-15

Verkstad/butik/reservdelar

Måndag-torsdag 7-17
Fredag 7-16
Lördag & söndag STÄNGT

Verkstadens telefontider

Måndag-fredag 9-15
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85