100% nöjda verkstadskunder!

Resultatet av den senaste kundundersökningen visar att vi har närapå 100% kundnöjdhet bland våra verkstadskunder. Undersökningen görs av Fiat och omfattar allt från bemötande till genomförande av arbete

Husbilslandets verkstad har varit Fiat-auktoriserad sedan 2018, vilket innebär att verksamheten uppfyller högt ställda kvalitetskrav. Fiat Proffessional kontaktar ett urval av de kunder som har gjort service hos oss. Den senaste sammanställningen visar att vi har en närapå 100% kundnöjdhet. I undersökningen har kunderna fått ge betyg från 1-10 på hur nöjda de är med bland annat utfört jobb, bemötande, information, kostnader och hur väl tidsramarna hölls. Bland svaren har vi fått mestadels 9:or och 10:or i betyg, vilket tyder på mycket nöjda kunder. 

-Vi är stolta och glada över att vårt hårda arbete ger resultat. Att hålla en hög servicenivå är vår absolut högsta prioritet och det är roligt när man får ett kvitto på att kunderna är nöjda, säger verkstadschef Niklas Olsson.

VI VILL RIKTA ETT STORT TACK TILL ALLA KUNDER SOM GETT OSS SÅ FINA BETYG. ATT NI ÄR NÖJDA MOTIVERAR OSS ATT FORTSÄTTA LEVERERA EN SERVICE I TOPPKLASS!  

100% nöjda verkstadskunder!

ÖPPETTIDER

FÖRSÄLJNING

Kristi himmelsfärdsdag, 13 maj 11-15
Måndag-torsdag 8-18
Fredag 8-16
Lördag & söndag 11-15

Verkstad/butik/reservdelar

Kristi himmelsfärdsdag, 13 maj STÄNGT
Måndag-fredag 7-16
Lördag & söndag STÄNGT

Verkstadens telefontider

Måndag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Lunchstängt

Verkstaden håller lunchstängt på vardagar mellan kl 12-12.30
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85