STÄNGT 29-30 MARS

Hela Husbilslandet kommer att hålla stängt i morgon, måndag den 29 mars och tisdag 30 mars. Vi vidtar försiktighetsåtgärder med anledning av att vi har ett konstaterat fall av Covid -19 i personalen, samt ett par anställda som uppvisar symptom. Vi har också haft kunder som meddelat att de varit smittade. Under dessa två dagar när vi håller stängt kommer våra lokaler att saneras, samt all personal ska testas innan vi återgår till arbetet. Vi gör allt vi kan för att minimera risken för fortsatt smittspridning oh vi hoppas att ni har förståelse.  

ÖPPETTIDER

FÖRSÄLJNING

Måndag-torsdag 8-18
Fredag 8-16
Lördag & söndag 11-15

Verkstad/butik/reservdelar

Måndag-fredag 7-16
Lördag & söndag STÄNGT

Verkstadens telefontider

Måndag-torsdag 9-15
Fredag 9-14

Lunchstängt

Verkstaden håller lunchstängt på vardagar mellan kl 12-12.30
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85