Med anledning av covid-19

Kära kunder!

Händelseutvecklingen kring covid-19 dominerar just nu media och nyhetsbevakningen. Det kan inte ha undgått någon att hela samhället befinner sig i en svår situation på många plan.

Vi på Husbilslandet tar vårt ansvar och har sett över våra rutiner för hur vi ska hantera denna situation. Vi har tagit fram en policy för personalen för att undvika att smitta sprids här på arbetsplatsen. Vi har bland annat uppmanat våra anställda att vara hemma vid minsta symptom på sjukdom.

Med anledning av det rådande läget ber vi också om er förståelse och att vi visar varandra respekt. För allas skull ber vi er att inte besöka oss om ni känner symptom såsom hosta, feber eller andra sjukdomssymptom.

Vi har också sett över våra städrutiner och placerat ut handsprit i lokalen för att garantera bästa möjliga hygien. I våra stora luftiga lokaler kan ni titta på husbilar och husvagnar utan trängsel och vid förfrågan kan vi ordna enskilda visningar utomhus.

Vi håller öppet som vanligt och önskar er varmt välkomna! 

Kontakta oss gärna för frågor. Vi vill vara behjälpliga på bästa sätt och ni kan alltid nå oss via mejl info@husbilslandet.com eller telefon 0550-293 85. 

Med anledning av covid-19


ÖPPETTIDER

FÖRSÄLJNING

Måndag - torsdag 8-18
Fredag 8-16
Lördag-söndag 11-15

KUNDMOTTAGNING/VERKSTAD/TILLBEHÖR

Måndag-torsdag 7-17
Fredag 7-16
Lördag-söndag STÄNGT

Telefontider verkstad

Måndag-fredag 9-15

Lunchstängt verkstad/kundmottagning

Måndag-onsdag & fredag 12-12.30
Torsdag 12-12.40
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85

Nästa event

Det finns inga kommande event.