Spännande nyheter på Elmiamässan

Hela helgen kommer Husbilslandet att finnas på Elmiamässan i Jönköping för att visa nya husbilar och husvagnar från våra märken Knaus, CI, Weinsberg och Morelo. I år finns det inte mindre än 90 fordon i montern, så det finns mycket spännande att titta på.

Hos Knaus är den absolut största nyheten den helt nya helintegrerade modellen i L!VE I. Den finns i två planlösningar, båda med långbäddar. Den kortare 650 MEG och den lite längre 700 MEG. Båda modellerna har en totalvikt på 3,5 ton, vilket innebär att de kan köras med vanligt B-körkort. L!VE I är den första helintegrerade modellen i Knaus instegsserie L!VE och är mycket prisvärd med ett grundpris från 859 000 kr. L!VE I har fyra bältade sittplatser och fyra sovplatser. Den har Trumas luftburna värmesystem som standard, men går att få med vattenburen Alde-värme som tillval.

L!VE I är en helt ny helintegrerad husbil från Knaus. Den finns i två olika varianter, båda med långbäddar och taksäng.
L!VE I är en helt ny helintegrerad husbil från Knaus. Den finns i två olika varianter, båda med långbäddar och taksäng.

Weinsberg CaraCore

Inför modellåret 2020 presenteras CaraCore, som är Weinsbergs första helintegrerade husbil. CaraCore har en modern och luftig design och erbjuds i tre olika planlösningar med långbäddar och fransk bädd. Samtliga planlösningar har fällsäng och kan därför erbjuda upp till fem sovplatser. CaraCore har Truma-värme som standard, men går även att få med Alde-värme som tillval.

CaraCore är Weinsbergs första helintegrerade husbil. Det är en mycket välutrustad och prisvärd modell som finns i tre olika planlösningar.
CaraCore är Weinsbergs första helintegrerade husbil. Det är en mycket välutrustad och prisvärd modell som finns i tre olika planlösningar.

Hos Weinsberg är även CaraCompact Pepper edition en spännande husbil som är värd att titta lite extra på. Det är en mycket prisvärd och välutrustad husbil med ett pris från 697.000 kr. Den erbjuds i två olika planlösningar med fransk bädd eller långbäddar. Den har 165 hk Peugotmotor som standard och 16” aluminiumfälgar. I den väl tilltagna standardutrustningen finns bland annat heads up-display, uppvärmbara backspeglar, stämningsbelysning och USB-uttag. Inför 2020 har den även fått en uppdaterad interiör samt erbjuds i en ny planlösning, 600MF med fyra bältade platser och fransk bädd.


Weinsberg CaraCompact Pepper har en ljus och elegant inredning.
Weinsberg CaraCompact Pepper har en ljus och elegant inredning.


Weinsberg CaraCompact Edition Pepper har en pepprig design och kryddstark utrustning till ett hett pris.
Weinsberg CaraCompact Edition Pepper har en pepprig design och kryddstark utrustning till ett hett pris.

På husvagnssidan är Sport & Fun, med det nya utförandet Black Selection en tuff nyhet hos Knaus. Den har en modernt yttre grafik och exklusiv stilren klädsel. I standardutförandet har den bland annat 17” aluminiumfälgar, extra kraftiga stödben samt Knaus nya vattenfiltersystem som ska garantera ett fräscht dricksvatten. Det här är en vagn som passar perfekt för den äventyrliga som tex vill ta med sig sina mountainbikes på resan. De lastas enkelt in i husvagnen genom den breda lastluckan baktill.

Knaus Sport & Fun är en ungdomlig husvagn som passar perfekt för den äventyrlige resenären. Den stora lastluckan baktill gör det enkelt att tex slänga med mountainbiksen på resan.
Knaus Sport & Fun är en ungdomlig husvagn som passar perfekt för den äventyrlige resenären. Den stora lastluckan baktill gör det enkelt att tex slänga med mountainbiksen på resan.

Naturligtvis finns det många fler spännande modeller att kika på. Vi finns på plats hela veckan i monter D01:42. Ni vet väl om att vi dessutom har en kanondeal för att kompensera mot den höjda husbilsskatten. Välkomna att prata med oss så berättar vi mer. Vi hjälper dig gärna att hitta den rätta husvagnen eller husbilen för just dina behov!

Morelo Loft har inför 2020 fått en uppdaterad exteriör.
Morelo Loft har inför 2020 fått en uppdaterad exteriör.

ÖPPETTIDER

FÖRSÄLJNING

Måndag - torsdag 8-18
Fredag 8-16
Lördag-söndag 11-15

VERKSTAD/KUNDMOTTAGNING

Måndag-torsdag 7-17
Fredag 7-16
Lördag-söndag STÄNGT

Telefontider verkstad

Måndag-fredag 9-15

Lunchstängt verkstad/kundmottagning

Måndag-onsdag & fredag 12-12.30
Torsdag 12-12.40
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85