Morelo

Morelo Palace SlideOut
Morelo Palace SlideOut

Morelo – Lyx och kvalitet av högsta klass!

Vi är stolta över att kunna presentera ett husbilsmärke av absoluta toppklass. Med en kombination av genuint tyskt hantverk och en perfektion i varje liten detalj är Morelo för DIG som anser att bara det bästa är gott nog. Oavsett om du planerar en skidresa i Alperna, att vandra i fjällen eller att solbada på franska Rivieran så är vi övertygade om att din Morelo kommer att göra semestern till en lyxig och bekväm upplevelse.

När tysktillverkade Morelo introducerades på den svenska marknaden 2012 var Husbilslandet först ut som återförsäljare. Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi med säkerhet säga att Morelo har lyckats skapa något helt unikt. Det rör sig inte bara om avancerade tekniska lösningar, elegant design, genomtänkta detaljer och imponerande rymlighet. Framförallt är det de lyxiga detaljerna och det väl genomförda helhetstänket som sätter pricken över i.

Ta chansen att upptäcka alla de 30 modellerna med nästintill gränslösa utrustningsalternativ och skräddarsy ett fordon som passar just DINA behov. 

Köp en Morelo husbil och ta dig dit du vill. Bläddra bland modellerna på morelo.se och kika här för att se de husbilar vi har i lager just nu.

Butik & Försäljning

Måndag - torsdag 08 - 18
Fredag 08 - 16
Lördag & söndag 11 - 15

Verkstad

Måndag - fredag 07 - 16
Telefontid 09 - 15

Lunch

Butik & verkstad 12 - 12.30
Ring oss!
Ring oss på

0550-293 85