Är du vår nya kommunikatör inom marknad och event?

Vi söker dig som kan det här med kommunikation, tycker om när det går undan och som vill bli vår nya medarbetare. Som kommunikatör hos oss kommer du ha en produktiv och operativ roll där du bland annat ansvarar för att samordna extern och intern kommunikation. Du kommer att vara projektansvarig för Husbilslandets marknadsaktiviteter och informationsträffar där din uppgift är att se till att dessa planeras, genomförs och dokumenteras på bästa sätt. Till rollen hör även ansvar för marknadsbearbetning via web, sociala medier, annonsering i tidningar samt att ta fram marknadsmaterial.

För att passa i rollen som Kommunikatör hos oss gillar du att jobba när det händer saker. Du behöver vara flexibel, strukturerad och engagerad. Du har lätt för att samarbeta och känner dig hemma på sociala medier. Eftersom du är en fena på att uttrycka dig i text kommer du arbeta mycket med textproduktion, webpublicering och pressreleaser. Vi ser även att du har erfarenhet av arbete med hemsidor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Husbilslandet startades så tidigt som 1988 av Ingvar Pettersson. Sedan några år tillbaka är det kompanjonerna Nils-Olof Pettersson, Niklas Olsson och Jonas Pettersson som driver familjeföretaget med hjälp av ett tjugofemtal anställda. Vi är ett starkt expanderande företag och i dagsläget säljer vi runt 500 husbilar om året till nöjda kunder.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Åse Leijon på telefon 070 220 62 60 eller Sofie Gustavsson på telefon 070 291 78 83. Sista ansökningsdag är den 6 november 2017, och du söker tjänsten via www.testhuset.com

Jobbannons Husbilslandet

Jobbannons Husbilslandet