Nya husbilar

Hos oss på Husbilslandet kan du köpa ny husbil till lågt pris. Välj mellan de kvalitetsmedvetna och pålitliga märkena Morelo, Knaus, Weinsberg och CI, vilka vi är auktoriserade återförsäljare för. När det gäller Knaus så är vi även marknadsledande i norden på deras husbilar.

I processen att köpa husbil kan det vara mycket att fundera över och många val att överväga, men hos oss kan du känna dig trygg hela vägen. När du sedan bestämt dig för vilken husbil som passar dina behov bäst kan du känna dig både trygg och nöjd över ditt val. För oss är du lika mycket värd som kund hela vägen, även efter ditt köp. Det handlar inte enbart om att köpa en husbil, det handlar lika mycket om din trygghet att kunna låta resan vara målet.

Har du några frågor angående någon modell är du välkommen att besöka oss i vår utställningshall, där du i en stor och exklusiv, men varm och behaglig miljö kan ta del av det senaste utbudet av våra nya husbilar som säljes. Vi har ett tiotal anställda i lokalen som är belägen vid Bäckhems gård 15 km söder om Kristinehamn. Det går även bra att ta kontakt via telefon 0550-293 85 eller via E-post info@husbilslandet.com.