Cyklade ihop 13 000 kronor

Under påskhelgen skänkte Husbilslandet 13 000 kronor till Team Rynkeby Skaraborgs insamling till Barncancerfonden. I laget ingår kristinehamnarna Sirkka och Jonas Hagberg som i sommar ska cykla till Paris.

Husbilslandet är guldsponsor åt Team Rynkeby Skaraborg och bidrar med 25 000 kronor. Under helgens påskevent utökades den summan ytterligare. Teamet var på plats hos Husbilslandet och gemensamt anordnades en tävling för att dra in pengar till insamlingen. I fyra timmar i sträck turades cyklisterna om att trampa på en träningscykel och tävlingsdeltagarnas uppgift var att gissa hur långt de cyklade.

För att peppa cyklisterna lite extra lovade vi att skänka 100 kronor extra per cyklad kilometer. De cyklade totalt 128,8 kilometer, vilket betyder att vi skänker 13 000 kronor, säger Husbilslandets försäljningschef Jonas Pettersson.

Team Rynkeby God Morgon är ett nordiskt arrangemang med 48 deltagande lag och sammanlagt cirka 2000 cyklister. Syftet med arrangemanget är att samla in pengar till Barncancerfonden.